6. DESEMBER – DATA OG MASKINLÆRING

Maskinlæring og kunstig intelligens er teknologier som kan muliggjøre at prosesser kan understøttes på nye måter, og tidligere manuelle prosesser kan automatiseres. På den måten kan vi oppnå høyere produktivitet, og frigjøre ressurser fra å måtte gjøre repetitive oppgaver til å kunne ta seg av de virkelige utfordringene. Men hvordan kommer du i gang?

Dag 2 hos Bouvet vil gi deg noen av svarene.

 Melder du deg på konferansen via Bouvet – får du 40 % rabatt!

 

Dag 2 Data og Maskinlæring:

Kl 13.15: 6 enkle råd for å komme i gang med maskinlæring

Mark West gir et innblikk i hvor lett det er å svi bort tid, penger og goodwill når man begynner med maskinlæring, og deler noen råd basert på den erfaringen han har opparbeidet seg gjennom å bygge opp et vellykket Data Science team hos Bouvet.

Mark har en MSc i Cognitive Science fra University of Birmingham, UK og er avdelingsleder for Data Science i Bouvet.

 Kl 13.45: ChatBots – smart venn eller dum maskin

Tina Ertzeid Asla gir en generell innføring i chatbots/voicebots og viser eksempler på god og dårlig bruk av ‘conversational tools’ fra små og store selskaper rundt omkring i verden

Tina har en Bachelor i Marketing, Handelshøyskolen BI og har faganvar for «conversational tools» i Bouvets kundeopplevelseteam.

KL 14:15 – 15:00 Smarte byer er bygget på smarte data!

Men hva er smarte data?

NTNU og SESAM serverer deg en leken, og ja, smart presentasjon, på en litt utradisjonell måte.

 

Øystein Isaksen og Vivi-Ann Ringnes, fra Bouvet SESAM, er to engasjerte og glade techi-er. Vivi-Ann har en Mastergrad i IT, med spesialisering sikkerhet, og jobber i dag med smarte byer.

Øystein er integrasjonsekspert med lang fartstid innenfor datautveksling og smarte data.

Seminaret er gratis og det blir utdelt goodiebags!

 

 Meld deg på her (BEGRENSET MED PLASS) 

 

Seminaret holdes på norsk.

Hvis du har spørsmål om seminaret:

Mail: vivi-ann.ringnes@sesam.io

Tel: +47 95 82 77 97

Web: sesam.io

 

 Om Bouvet

I Bouvet ser vi rett og slett på digitalisering som en samfunnsoppgave – en oppgave vi skal bidra sterkt til at blir utført! Vi ønsker kort sagt å skape verdi for samfunn og enkeltmennesker gjennom helhetlige digitale løsninger i både privat og offentlige sektor.

Vi ønsker det, og vi klarer det. Vi jobber for store private og offentlige samfunnsaktører innenfor energi, helse, transport, varehandel og industri og bidrar slik til en bedre og enklere hverdag for folk – hver dag.

I Bouvet er vi ca. 1350 ansatte – og vår enorme bredde i kompetanse gjør at vi kan ha en tverrfaglig tilnærming til oppgavene. Slik kan vi gjøre våre kunder bedre rustet til å møte nettopp deres digitale virkelighet på en fruktbar måte.  Vi analyserer grundig problemstillingene, og velger ut verktøy, metoder og mennesker med omhu – for alltid å kunne bidra best mulig.

Ta en prat med oss om dine utfordringer!

 

Share this: