5. DESEMBER – DIGITALISERING, MASKINLÆRING OG CHATBOTS

Åpen scene 5. desember kl. 10.30 – 11.45

Venue: Evolve Arena, Norges Varemesse

 

Snaps om digitalt lederskap (kl 1000)

Digitaliseringen vi nå står overfor innebærer et uløselig skille mellom virksomhets- og teknologiutvikling. Virksomhetsutviklingen er blitt en teknologi oppgave – og teknologiutviklingen er blir en virksomhetsutviklings oppgave.  Vi samarbeide på nye områder på nye måter, med nye oppgaver. Hva betyr dette for ledelse – og hvilke utfordringer oppstår? Hvordan kan møte disse?

Foredraget trekker fram eksempler fra digitalisering av handels virksomheter, og infrastruktur virksomheter innenfor for transportsektoren.

 

Sven Lunøe Pihl (Can polit) arbeider i Bouvet der han har ansvar for forretningsutvikling. “Nå om dagen” betyr det at Sven jobber med strategiutvikling, maskinlæring, storedata og skyteknologi, og hvordan disse områdene kan brukes for å utvikle forskjellige virksomheter i flere bransjer.

 

6 enkle råd for å komme i gang med maskinlæring (kl 1030)

Mark West gir et innblikk i hvor lett det er å svi bort tid, penger og goodwill når man begynner med maskinlæring, og deler noen råd basert på den erfaringen han har opparbeidet seg gjennom å bygge opp et vellykket Data Science team hos Bouvet.

Mark har en MSc i Cognitive Science fra University of Birmingham, UK og er avdelingsleder for Data Science i Bouvet.

 

ChatBots – smart venn eller dum maskin (kl 1100)

Tina Ertzeid Asla gir en generell innføring i chatbots/voicebots og viser eksempler på god og dårlig bruk av ‘conversational tools’ fra små og store selskaper rundt omkring i verden

Tina har en Bachelor i Marketing, Handelshøyskolen BI og har faganvar for «conversational tools» i Bouvets kundeopplevelseteam.

 

 

Share this: