Nye mobilitetsløsninger

Transport- og logistikksektoren opplever betydelige endringer – vi går over til nye energiformer og nye forretningsmodeller slår til for fullt. Delingsøkonomi, selvkjørende biler og politiske krav om endret infrastruktur i bysentrum medfører både muligheter og utfordringer som må håndteres.

Hos Norges Varemesse i Lillestrøm, kun 10 minutter med tog fra Oslo S og Gardermoen, arrangeres Evolve Arena 5. og 6. desember. Dette er et nytt arrangement med mål om å bli Norges viktigste møteplass for alle som er opptatt av byutvikling, framtidens mobilitet og nye forretningsmodeller.

Det blir to dager med konferanse i verdensklasse og en utstilling der ulike aktører viser fram morgendagens løsninger. Vi samler internasjonalt ledende tenkere, politikere, næringslivsledere, offentlig sektor og forskningsmiljøer. Totalt er det over 50 foredragsholdere, blant annet:

 

  • Konsernsjef i Møller Mobility Group, Terje Male, gir innblikk i hvordan de omstiller seg for å tilpasse seg framtidens forretningsmodeller
  • Samferdselsminister Jon Georg Dale deler sine perspektiver for framtidens mobilitet
  • Rådgiver Anette Mellbye gir innsikt i hvordan ny teknologi kan endre tradisjonelle forretningsmodeller radikalt
  • Forsker Claire Taylor fra IFE forteller om hvordan autonomi endrer mobilitet
  • Vice President for HR i Circle K Europe, Nina Yttervik, deler sine perspektiver for hvordan man får med seg organisasjonen i dyptgripende endringsprosesser
  • Forfatter og foredragsholder Kjell Nordström snakker om hvorfor framtiden tilhører byene

 

Vil du sikre deg innsikten og verktøyene du trenger for å lykkes med framtidens mobilitetsløsninger? Hold av tiden 5. og 6. desember og sikre deg en billett i dag!

 

KJØP BILLETT    PROGRAM 

 

Les også:

Evolve Arena – den viktigste møteplassen for byutvikling og mobilitet

Nye forretningsmodeller i bilbransjen

Slik vil Hyperloop revolusjonere mobilitet

Share this: