Framtidens byer

Våre byer er under utvikling. Ny teknologi og et større behov for bærekraftige løsninger krever nye måter å planlegge på. Vi må utvikle byer som ivaretar miljøet og er sosialt inkluderende, og som samtidig er sentrum for innovasjon og næringsutvikling.

Hos Norges Varemesse i Lillestrøm, kun 10 minutter med tog fra Oslo S og Gardermoen, arrangeres Evolve Arena 5. og 6. desember. Dette er et nytt arrangement med mål om å bli Norges viktigste møteplass for alle som er opptatt av byutvikling, framtidens mobilitet og nye forretningsmodeller.

Det blir to dager med konferanse i verdensklasse og en utstilling der ulike aktører viser fram morgendagens løsninger. Vi samler internasjonalt ledende tenkere, politikere, næringslivsledere, offentlig sektor og forskningsmiljøer. Totalt er det over 50 foredragsholdere, blant annet:

 

  • Den verdenskjente arkitekten Carlo Ratti, som leder MIT Senseable City Lab, kommer for å fortelle om hvordan de jobber med arkitektur og sensorteknologi
  • Arkitekten Mitchell Joachim, utpekt av Rolling Stone Magazine som en av hundre personer som endrer USA, kommer for å dele sine perspektiver på byutvikling
  • Sør-Koreas ambassadør til Norge, Young-Sook Nam kommer for å fortelle om deres lærdommer fra ulike «smart city»-initiativer gjennom snart 20 år.
  • Finansbyråd i Oslo, Robert Steen, kommer for å fortelle om deres satsing på digitalisering av kommunen
  • Næringsbyråd i Oslo, Kjetil Lund, skal fortelle om byen som driver for innovasjon og næringsutvikling
  • Forfatter og foredragsholder Kjell Nordström skal snakke om hvorfor framtiden tilhører byene

 

Det vil også være en kåring av Norges mest framtidsrettede by, og en rekke workshops og mini-seminarer.

Her får du verktøyene du trenger for å lykkes med innovasjon og næringsutvikling i det grønne skiftet, sikre deg din billett i dag!

 

KJØP BILLETT    PROGRAM 

 

Les også:

Evolve Arena – den viktigste møteplassen for byutvikling og mobilitet

I framtidens smarte byer vil det fysiske og digitale smelte sømløst sammen

– Vi kan ikke fortsette å bygge boliger med plast, stål og betong

Share this: