Tonje Frydenlund og Geir Haaversen kommer til Evolve Arena

Lederne av to av Norges ledende arkitektkontorer skal delta på konferansen til Evolve Arena.

Tonje Frydenlund leder Oslo-kontoret til Snøhetta, og har også ansvar for selskapets virksomhet i Europa og Afrika. Tonje startet i Snøhetta i 2001 og har vært en del av ledelsen siden 2004. I tillegg til initiativer som Norway203040, Pådriv og Bygg 21, har Tonje vært involvert i samarbeidet om Powerhouse siden oppstarten i 2010.

Geir Haaversen er konsernsjef og en av grunleggerne av A-lab. Siden starten i år 2000 har A-lab markert seg som et ledende arkitektkontor, og har vunnet en rekke priser og utmerkelser. Geir og A-lab har vært sentrale i utviklingen av Barcode i Oslo, inkludert “The Wedge”. På Evolve Arena skal Geir holde et innlegg om  ‘’Biophilia – den grønne byen’’.

 

Kommer også til Evolve: Carlo Ratti

På Evolve Arena vil du også møte Carlo Ratti, professor ved MIT og leder av MIT Senseable City Lab som undersøker hvordan teknologi påvriker hvordan vi designer fremtidens byer.

 

 

Kom til Evolve Arena på Norges Varemesse på Lillestrøm 5. og 6. desember for å høre på Geir Haaversen, Isabella Alveberg og andre eksperter og visjonære snakke om fremtidens byutvikling.

KJØP BILLETT    PROGRAM 

 

Share this: