Kjell Nordström er bekreftet til Evolve Arena

Det er med stor glede vi nå kan bekrefte at den ettertraktede foredragsholderen og forfatteren kommer til Evolve Arena i desember.

 

Kjell Anders Nordström er en finsk-svensk økonom, forfatter og foredragholder. Nordström rangeres blant de ti beste ”Management thinkers” i hele verden, og skriver bøker som har gått inn på topp-listen over tidenes viktigste. Boken “Funkey Business” som han skrev sammen med Jonas Ridderstråle har solgt i over 300.000 eksamplarer, og handler om hvordan bedrifter og ledere lykkes i dagens kompetansebaserte samfunn. Hans siste bok, “Urban Express”, handler om hvordan man lykkes i en verden preget av økende urabnisering.

Nordström har en doktorgrad og arbeider ved Institutt for internasjonal virksomhet på Handelshøyskolen i Stockholm hvor han forsker på områder innenfor bedriftsstrategi, multinasjonale organisasjoner og globalisering.

 

På Evolve Arena på Norges Varemesse på Lillestrøm 5. og 6. desember kommer Kjell Nordström og mer enn femti eksperter og visjonære for å snakke om og framtidens byer og næringsliv. Sikre deg en billett i dag!

 

KJØP BILLETT    PROGRAM 

 

Share this: