Siste nytt

I framtidens smarte byer vil det fysiske og digitale smelte sømløst sammen

Carlo Ratti trekkes ofte fram som en av verdens fremste autoriteter på byutvikling. Stordata, telemetri og tingenes internett er nøkkelen for å skape responsive omgivelser som setter byens innbyggere i sentrum, ifølge ham.

Evolve Arena - den viktigste møteplassen for byutvikling og mobilitet

I århundrer har byene vært sentre for næringsliv, innovasjon og kultur. Og byene er under utvikling - ny teknologi og et større behov for bærekraftige løsninger krever nye måter å planlegge på. Dette er fokus for Evolve Arena i desember.

Sirkulærøkonomi er bra for business

-Sirkulærøkonimi er forretningsvennlig, teknologivennlig og vekstvennlig, sier Martin Stuchtey. Han er blant annet rådgiver for World Economic Forum og kommer til Evolve Arena i desember.

Hvordan skape morgendagens forretningsmodeller

Hvordan kan bedrifter posisjonere seg for langsiktig vekst og samtidig bidra til å løse noen av verdens store samfunnsutfordringer? Dette var målet til Reynir Indahl da han etablerte investeringsselskapet Summa Equity.

Kjell Nordström er bekreftet til Evolve Arena

Kjell Nordström er regnet som en av de beste ”Management thinkers” i verden, og han kommer til Evolve Arena i desember.

Nye forretningsmodeller i bilbransjen

Bilbransjen er i endring. Elektrifisering, tjenester for bildeling og selvkjørende biler er eksempler på det. Terje Male fra Møller Mobility Group kommer til Evolve Arena for å fortelle om framtidens forretningsmodeller.

Fire teknologiområder som endrer samfunnet

De siste tiårene har vært preget av en omfattende teknologisk utvikling. Enkelte snakker som en fjerde industrielle revolusjon. Her er fire områder som vil få stor betydning for samfunnet.

– Vi kan ikke fortsette å bygge boliger med plast, stål og betong

Wired har kalt ham «en av femten personer den neste presidenten i USA bør lytte til», og Rolling Stone Magazine har pekt ham ut som en av hundre personer som endrer USA. Mitchell Joachim kommer til Evolve Arena i desember.

Samferdselsminister Jon Georg Dale kommer til Evolve Arena

Samferdselsministeren vil fortelle mer om regjeringens perspektiver for mobilitet og transport.

Tonje Frydenlund og Geir Haaversen kommer til Evolve Arena

Lederne av to av Norges ledende arkitektkontorer skal delta på konferansen til Evolve Arena.

     >>