Siste nytt

Hvordan skape byer rustet for framtiden?

Multiconsult har utarbeidet et verktøy for å analysere hvor framtidsrettet norske byer er, og rette søkelyse mot hvilke faktorer som er viktige for denne utviklingen. På Evolve Arena 2018 presenterte Bernt Sverre Mehammer fra Multiconsult dette verktøyet, og her kan du se innlegget.

"Urban living labs" i Oslo og Bodø

Gikk du glipp av Evolve Arena 2018? Her deler vi samtalen mellom Christine Hvitsand fra Telemarksforskning, Thomas Berman fra Pådriv og Silje Munkvold fra ByLab Bodø om deres erfaringer med å etablere arenaer for samskapning.

Ta bussen til Evolve Arena

Framtidens mobilitet er elektrisk og autonom. På Evolve Arena 5. og 6. desember får du mulighet til å oppleve dette. Her vil en elektrisk og selvkjørende buss frakte besøkende fra togstasjonen i Lillestrøm og helt fram til lokalene til Norges Varemesse.

"Verdens fremste Apple-analytiker" kommer til Evolve Arena

Han er blitt kalt «den nye Hans Rosling» og verdens fremste Apple-analytiker. På Evolve Arena skal han dele sine perspektiver på hvordan teknologien endrer mobilitet.

I framtidens smarte byer vil det fysiske og digitale smelte sømløst sammen

Carlo Ratti trekkes ofte fram som en av verdens fremste autoriteter på byutvikling. Stordata, telemetri og tingenes internett er nøkkelen for å skape responsive omgivelser som setter byens innbyggere i sentrum, ifølge ham.

Evolve Arena - den viktigste møteplassen for byutvikling og mobilitet

I århundrer har byene vært sentre for næringsliv, innovasjon og kultur. Og byene er under utvikling - ny teknologi og et større behov for bærekraftige løsninger krever nye måter å planlegge på. Dette er fokus for Evolve Arena i desember.

Sirkulærøkonomi er bra for business

-Sirkulærøkonimi er forretningsvennlig, teknologivennlig og vekstvennlig, sier Martin Stuchtey. Han er blant annet rådgiver for World Economic Forum og kommer til Evolve Arena i desember.

Hvordan skape morgendagens forretningsmodeller

Hvordan kan bedrifter posisjonere seg for langsiktig vekst og samtidig bidra til å løse noen av verdens store samfunnsutfordringer? Dette var målet til Reynir Indahl da han etablerte investeringsselskapet Summa Equity.

Kjell Nordström er bekreftet til Evolve Arena

Kjell Nordström er regnet som en av de beste ”Management thinkers” i verden, og han kommer til Evolve Arena i desember.

Nye forretningsmodeller i bilbransjen

Bilbransjen er i endring. Elektrifisering, tjenester for bildeling og selvkjørende biler er eksempler på det. Terje Male fra Møller Mobility Group kommer til Evolve Arena for å fortelle om framtidens forretningsmodeller.

     >>