STANDARDISERING OG INNOVASJON – EN FORUTSETNING FOR SMARTERE SAMFUNN

Torsdag 6. desember 10.00 –  12.00 i møterom B2 i Expohallen

Lurer du på hva sammenhengen mellom standardisering og innovasjon er? Og hvorfor er dette viktig for at vi skal lykkes med fremtidens smarte samfunn? Hvordan er dette viktig for å utvikle bærekraftige samfunn?

buildingSMART, Standard Norge og ITS Norge inviterer til flere spennende innlegg og samtaler hvor du kan lære mer om dette.

Kom innom og hør flere spennende innlegg om dette, og bli med på vår lunsjprat hvor våre lederer inviterer til samtale rundt dette teamet.

 

STANDARDISERING OG INNOVASJON

Torsdag 6. desember kl. 1000 – 1030, møterom B2

Er standardisering en barriere eller en katalysator for innovasjon i byggenæringen? Hør hva Jacob Mehus, adm. direktør i Standard Norge har å si om dette.

 

buildingSMART INNOVATION PROGRAM [openLAB]

 Torsdag 6. desember, 10.30 – 11.00 i møterom B2 i Expohallen

Bærekraft og digitalisering er to megatrender som blir stadig viktigere. Skal vi lykkes med å utvikle fremtidens smarte samfunn, må bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen samles rundt dette og jobbe sammen for å lage bedre og smartere løsninger for digitale tvillinger av bygg, infrastruktur, byer og samfunn. Et viktig stikkord her er åpne standarder og smartere informasjonsdeling.

buildingSMART har lansert sitt innovasjonsprogram [openLAB], som er en nøytral innovasjonsarena for bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen hvor vi bringer sammen våre medlemmer, samarbeidspartnerne og nettverk for å sammen utforske og utvikle nye og innovative løsninger.

Vil du vite mer om dette, kom og få med deg vår leder for Innovasjon og utvikling presentere vårt nye Innovasjonsprogram [openLAB].

Kom også innom vårt stand, eller besøk vårt [openLAB : Hackathon] på Evolve Arena

 

LUNSJPRAT: STANDARDISERING LØNNER SEG

Torsdag 6. desember kl. 1100 – 1200 i møterom B2 i Expohallen

Vi inviterer til lunsjprat hvor lederne i Standard Norge, buildingSmart Norge og ITS Norge snakker om hvorfor nettopp standardisering og innovasjon er en forutsetning for framtidens smarte samfunn og om verdien av åpne internasjonale standarder.

Vi serverer lunsj og inviter til samtale rundt dette spennende temaet.

Med Jacob Mehus, Standard Norge, Anstein Skinnarland, buildingSMART Norge og Trond Hovland, ITS Norge

Samtales fasiliteters av Salvador Baille, som har lang erfaring som leder og rådgiver innen innovasjon, teknologiledelse og forretningsutvikling.

 

Hvorfor standarder? :

 

 

 

Share this: