TemapartnereEA+ehin_1920x1080px

Evolve Arena inngår samarbeid med EHiN

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
EHiN (E-Helse i Norge) er Norges største konferanse om helse og teknologi, og under Evolve Arena 2021 vil EHiN ha programansvaret for Helse-sporet.

Uansett om man bor i millionby eller på et mindre tettsted, ønsker stadig flere at produkter og tjenester leveres direkte på døren hjemme. Dette gjelder ikke bare klær, sko og teknologi, men også helsetjenester.

HELSESEKTOREN ER I ENDRING

Digitalisering og ny teknologi gir bedre tilgjengelighet, bedre informasjonsflyt, mer treffsikker behandling, og økt trygghet. Med andre ord en mulighet til å levere bedre produkter og tjenester. Det gir en forbedring av brukeropplevelsen for pasienten, og en mer effektiv ressursutnyttelse av helsepersonell.

De som planlegger byen har stor påvirkning på befolkningens helse og livskvalitet, og ny teknologi gir stadig flere muligheter som gjør livet enklere for oss.

Men hvordan oppnår vi helsefremmende by- og samfunnsutvikling? Hvordan innfører vi ny teknologi i helsesektoren på best mulig måte? Og hva skal til for å gjøre Norge til en ledende e-helsenasjon og en pådriver i utformingen av fremtidens helsetilbud?

EHiN TAR STYRINGEN PÅ EVOLVE ARENA

For å sikre at faglig sterkt program som kan bidra til å gi svar på disse spørsmålene har vi teamet opp med de beste i sin klasse.

Vi gleder oss stort over å kunne presentere EHiN (E-helse i Norge) som temapartner for Evolve Arena 2021. Med status som Norges største konferanse om helse og teknologi, vet vi at de vil sørge for et fantastisk program innenfor helse-sporet, sier Frederik Horn, prosjektleder for Evolve Arena

Fra venstre: Frederik Horn, prosjektleder Evolve Arena. Andreas Ljones,  direktør for nye konsepter og eksterne events, ved Norges Varemesse. Nard Schreurs, leder for EHiN.

EHiNs visjon er å bidra til at Norge er en pådriver i utformingen av fremtidens helsetilbud.

Vi ønsker å skape en møteplass der næringslivet og de som utvikler tekniske løsninger innen e-helse kan lære av de som jobber i helsesektoren og det offentlige, og vice versa. På den måten får vi bedre løsninger samtidig som vi kan jobbe forebyggende med helse, sier Nard Schreurs, leder for EHiN.

HELSEFREMMENDE BYUTVIKLING

Konferansen EHiN går av stabelen i november 2020 og vil, som tidligere år, ha fokus på digitalisering av helsesektoren. Når EHiN setter opp programmet for helse-sporet på Evolve Arena vil det å jobbe forebyggende med helse stå enda sterkere i fokus. Hvordan kan utviklingen av byen bidra til å hindre at folk blir syke? Hvordan driver vi helsefremmende byutvikling? Og hvordan skaper vi bomiljøer som gjør oss friskere og gladere?

– Evolve Arena er en svært spennende og fremtidsrettet satsning av Norges Varemesse. Å ha en møteplass hvor man løfter frem ulike temaer og områder innen byutvikling samlet på ett sted, åpner opp for god kunnskapsdeling og viktige samarbeid på tvers av bransjer. Helsesektoren spiller en viktig rolle i utviklingen av fremtidens byer, og jeg er veldig stolt over at EHiN er med på dette laget, sier Nard Schreurs, leder for EHiN.

IKKE GLEM EHiN I NOVEMBER

Mens du venter på Evolve Arena i april bør du også sjekke ut den årlige EHiN-konferansen 10. og 11. november. Kunne du tenke deg å være partner på både EHiN og Evolve Arena? Ta kontakt så skreddersyr vi en løsning for deg.

Sjekk ut ÅRETS SPEAKEREBLI PARTNERKONTAKT NARD SCHREURS

LES MER

«Cex and the city»

Feminisme, Alderisme, Tekno Futurisme. Sissel T. Engblom forteller hva vi skal tenke på når vi planlegger fremtidens byer – morsomt, innsiktsfullt og med glitrende eksempler vi kjenner oss meget godt igjen i.

Les mer »

Møt sjefen for norsk avfallsbransje

Visste du at resirkulering av papir startet i Norge allerede på 1600-tallet? Som tidligere administrerende direktør i Avfall Norge gjennom 7 år, fins ikke den stein Nancy Strand ikke er villig til å løfte for å finne smartere, morsommere, mer effektive, engasjerende og innovative avfallsløsninger. På Evolve Arena tar hun publikum med på en foredragstripp spekket med kloke ord og eksempler på samspillet mellom menneske, miljø og teknologi i sirkulære byer.

Les mer »

Bli kjent med Telias 5G-satsing

Når Telia ruller ut 5G i Norge, er Lillestrøm er den første byen som får ta i bruk den nye og grensesprengende 5G-teknologien. Selskapet har valgt å inngå partnerskap med Evolve Arena, og ser på arrangementet som en gylden anledning til å treffe andre virksomheter som jobber mot et felles mål – nemlig bedre liv i smartere byer.

Les mer »

Se byrom som dansegulv

Vil du møte Norges første urbanist? Med foredraget «Public places as a dance floor», gir Erling Fossen et unikt innblikk i hvorfor god byutvikling er viktig – og hvordan politikere skal bygge byrom, gater, torg og plasser slik at de blir dansegulv der vi mennesker kan danse våre liv.

Les mer »

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på Evolve Arena!
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena