IMG_5247-1440x810

Evolve Arena går som planlagt 10. – 11. november

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det arrangeres også Evolve Arena som planlagt. 

Velkommen til Norges viktigste møteplass om morgendagens by- og samfunnsutvikling.  

Evolve Arena er en opplevelsesbasert møteplass om morgendagens by- og samfunnsutvikling. Arrangementet samler næringsliv, politikere, offentlig ansatte og organisasjoner med et brennende engasjement for bærekraft og smarte teknologiske løsninger innen mobilitet, helse, mat, by- og stedsutvikling og sirkulærøkonomi. 

Jubelen stod i taket da beskjeden om gjenåpning fra myndighetene kom. 

– Det var en helt fantastisk beskjed å få! Vi har mye ta igjen etter fjorårets avlysning, og årets messe skal bli et eldorado for alle som er engasjert i bærekraft og byutvikling. Nå har vi den forutsigbarheten vi trenger, og er veldig klar for å åpne dørene, sier Henriette Holmen, prosjektleder for Evolve Arena.   

Trygg møteplass 
Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig.  

Evolve Arena støtter kravene til smittevern. 

– Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Bransjen har allerede lagd en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir Evolve Arena arrangert, og det skal bli både trygt, lærerikt og veldig gøy, sier Holmen.   

Evolve Arena arrangeres 10. -11. november 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om program og praktisk gjennomføring av arrangementet når dette er klart. 

LES MER

Møt sjefen for norsk avfallsbransje

Visste du at resirkulering av papir startet i Norge allerede på 1600-tallet? Som tidligere administrerende direktør i Avfall Norge gjennom 7 år, fins ikke den stein Nancy Strand ikke er villig til å løfte for å finne smartere, morsommere, mer effektive, engasjerende og innovative avfallsløsninger.

Les mer »

Hva skal til for at Norge blir gode på sirkulærøkonomi?

Overgang til en sirkulær økonomi krever en endring i forretningsmodellen. Nylig lanserte Skift – Næringslivets klimaledere, i samarbeid med SINTEF, Deloitte og WWF, noe de kaller «Ti prinsipper for et mer bærekraftig næringsliv». Der peker de på de ti viktigste elementene som skal til for å snu en forretningsmodell fra å være lineær til å bli sirkulær.

Les mer »
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena