HELSE

I MORGENDAGENS SAMFUNN

Foto: VisitOslo / Didrick Stenersen

Stadig flere av oss bor i det som beskrives som “by”. Men uansett om man bor i millionby eller på et mindre tettsted, ønsker stadig flere at produkter og tjenester leveres direkte på døren hjemme.
Dette gjelder også helsetjenester.

HELSESEKTOREN ER I ENDRING

Digitalisering og ny teknologi gjør det mulig å levere bedre produkter og tjenester, og benytte andre modeller. Data gir oss også mulighet til å styre vår egen helse ved å bestille treningstimer eller følge opp kreftpasienter via videokonsultasjon.  Og blir vi syke, er det mange som ønsker å være hjemme og selvstendige. Om du har diabetes, kreft eller psykiske lidelser, åpner teknologien for flere muligheter for å bli frisk eller bedre.  Teknologien hjelper også for rehabilitering etter en ulykke eller mot plager ifm generell aldring. Vi kan støtte oss på disse mulighetene og gjøre livet enklere. Teknologien byr rett og slett på stadig flere muligheter og gjør det enklere for oss.

EHiN INN SOM TEMAPARTNER

Under Evolve Arena 2021 vil EHiN (E-Helse i Norge) ha programansvaret for Helse. EHiN er Norges største konferanse om helse og teknologi og har som Visjon å bidra til at Norge er en pådriver i utformingen av fremtidens helsetilbud. Vi ønsker å skape en møteplass der næringslivet og de som utvikler tekniske løsninger innen e-helse kan lære av de som jobber i helsesektoren og det offentlige, og vice versa. På den måten for vi bedre løsninger og kan også jobbbe forebbyggende med helse

SAMMEN FOR ET
SMARTERE OG BEDRE SAMFUNN
På Evolve Arena møter du
  • noen av verdens fremste foredragsholdere innen teknologi,
    urbanisme, arkitektur, forbrukeradferd og bærekraft
  • dagens og morgendagens næringslivsledere
  • politikere, samfunnsdebattanter og byplanleggere
Alle med et brennende engasjement for byen, fremtiden og smarte teknologiske løsninger. 
Relevante artikler
Partnere

Bli kjent med Telias 5G-satsing

Når Telia ruller ut 5G i Norge, er Lillestrøm er den første byen som får ta i bruk den nye og grensesprengende 5G-teknologien. Selskapet har valgt å inngå partnerskap med Evolve Arena, og ser på arrangementet som en gylden anledning til å treffe andre virksomheter som jobber mot et felles mål – nemlig bedre liv i smartere byer.

Les mer »
Foredragsholdere

Vi kan ikke “bare bli kvitt biler”!

Er du en av de som vil vite mer om hva Intelligent Traffic Systems (ITS) betyr? På Evolve Arena 12. mai vil Mario Schlechter fra Siemens Mobility gi en lettfattet innføring og avsløre siste nytt på fronten!

Les mer »

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nytt fra Evolve Arena
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena