Smitte_Forebyggende_1920x1080

INFORMASJON OM COVID-19, Coronavirus

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Norges Varemesse AS, 6. mars 2020
– Informasjon om Covid-19, Coronavirus

Norges Varemesse er i dialog med Folkehelseinstituttet og følger løpende myndighetenes oppdateringer og anbefalinger angående Coronaviruset Covid-19.

I messesenteret er det iverksatt gode hygiene- og smitteverntiltak i form av ekstra stasjoner for hånddesinfeksjon, informasjonsplakater for smitteforebygging samt oppfordring om ekstra god håndhygiene. I tillegg gjennomføres det forsterkede tiltak i forhold til renhold av toaletter og flater.

All aktivitet går som normalt og arrangement avholdes som opprinnelig planlagt. Sikkerhet er av høyeste prioritet for Norges Varemesse, både for utstillere, besøkende og medarbeidere, og Norges Varemesse følger derfor utviklingen tett.  

Personer som har vært i utbruddsområder de siste 14 dagene eller føler symptomer på sykdom bes avstå fra å delta på arrangementer hos Norges Varemesse.

Videre oppfordres det til som et godt råd å la være å håndhilse i tiden fremover.

Norges Varemesse oppfordrer alle til å følge råd fra Folkehelseinstituttet:

LES MER

Bli kjent med Telias 5G-satsing

Når Telia ruller ut 5G i Norge, er Lillestrøm er den første byen som får ta i bruk den nye og grensesprengende 5G-teknologien. Selskapet har valgt å inngå partnerskap med Evolve Arena, og ser på arrangementet som en gylden anledning til å treffe andre virksomheter som jobber mot et felles mål – nemlig bedre liv i smartere byer.

Les mer »

Kari Aina Eik åpner døren inn til FN

Kari Aina Eik er generalsekretær for Organization for International Economic Relations (OiER). På Evolve Arena den 12. mai skal hun presentere et av FNs mest spennende bærekraftprosjekter for tiden – der over 40 norske kommuner og 100 næringslivsbedrifter allerede deltar.

Les mer »

«Cex and the city»

Feminisme, Alderisme, Tekno Futurisme. Sissel T. Engblom forteller hva vi skal tenke på når vi planlegger fremtidens byer – morsomt, innsiktsfullt og med glitrende eksempler vi kjenner oss meget godt igjen i.

Les mer »

Se byrom som dansegulv

Vil du møte Norges første urbanist? Med foredraget «Public places as a dance floor», gir Erling Fossen et unikt innblikk i hvorfor god byutvikling er viktig – og hvordan politikere skal bygge byrom, gater, torg og plasser slik at de blir dansegulv der vi mennesker kan danse våre liv.

Les mer »

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på Evolve Arena!
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena