Smitte_Forebyggende_1920x1080

INFORMASJON OM COVID-19, Coronavirus

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Norges Varemesse AS, 6. mars 2020
– Informasjon om Covid-19, Coronavirus

Norges Varemesse er i dialog med Folkehelseinstituttet og følger løpende myndighetenes oppdateringer og anbefalinger angående Coronaviruset Covid-19.

I messesenteret er det iverksatt gode hygiene- og smitteverntiltak i form av ekstra stasjoner for hånddesinfeksjon, informasjonsplakater for smitteforebygging samt oppfordring om ekstra god håndhygiene. I tillegg gjennomføres det forsterkede tiltak i forhold til renhold av toaletter og flater.

All aktivitet går som normalt og arrangement avholdes som opprinnelig planlagt. Sikkerhet er av høyeste prioritet for Norges Varemesse, både for utstillere, besøkende og medarbeidere, og Norges Varemesse følger derfor utviklingen tett.  

Personer som har vært i utbruddsområder de siste 14 dagene eller føler symptomer på sykdom bes avstå fra å delta på arrangementer hos Norges Varemesse.

Videre oppfordres det til som et godt råd å la være å håndhilse i tiden fremover.

Norges Varemesse oppfordrer alle til å følge råd fra Folkehelseinstituttet:

LES MER

Drøm det umulige – skap fremtidens byer

Jo større drømmer du har, desto større resultat! Det er hva Ed Gillespie formidler når han snakker om «Sammen for et smartere samfunn» på Evolve Arena på Norges Varemesse i Lillestrøm 21 – 22. april. Gillespie bruker humor for å avvæpne og engasjere folk, og utfordrer oss til å tenke helt nytt om fremtidens byer.

Les mer »

Se byrom som dansegulv

Vil du møte Norges første urbanist? Med foredraget «Public places as a dance floor», gir Erling Fossen et unikt innblikk i hvorfor god byutvikling er viktig – og hvordan politikere skal bygge byrom, gater, torg og plasser slik at de blir dansegulv der vi mennesker kan danse våre liv.

Les mer »

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på Evolve Arena!
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena