Evolve Arena

- sAMMEN FOR ET SMARTERE OG BEDRE SAMFUNN

Norges Varemesse ønsker deg velkommen til Evolve Arena 21. – 22.april 2021 – konferansen om morgendagens by

Byen er i sin funksjon og opprinnelse knyttet til handel. I dag bor 8 av 10 nordmenn i tettsteder eller byer. Byene vokser og stadig flere mennesker og varer skal inn og ut av byen hver dag. Samtidig går det mot at sentrum tømmes for biler og parkeringsplasser. Veier som tidligere var tiltenkt biler og transport, endres til gågater, fellesrom og sykkelstier.

Vi kjører biler som kan kjøre av seg selv og jobber i bygg som produserer mer energi enn de bruker. Vi forflytter oss med elektriske sparkesykler og dyrker tomater på taket av nye bygårder.

Men hvordan ser byen ut i fremtiden? Hvordan kan byen bli enda bedre og tryggere? 

Dette er noen av spørsmålene som skal belyses på Evolve Arena 21. – 22.april og for å lykkes med en helhetlig byutvikling må vi samarbeide på tvers av bransjer.  

Møt noen av verdens fremste foredragsholdere innen teknologi, urbanisme, arkitektur, forbrukeradferd og bærekraft. Møt dagens og morgendagens næringslivsledere. Møt politikere, samfunnsdebattanter og byplanleggere. Alle med et brennende engasjement for byen, fremtiden og smarte teknologiske løsninger. 

For en by uten mennesker, er ikke en by.

Gjennom et forrykende åpningsshow, foredrag fra eksperter på sitt felt, engasjerende paneldebatter, pitching stage, og en innovativ mingle- og opplevelsesarena gir vi deg informasjon, inspirasjon og motivasjon til å faktisk gjøre en endring.

Glem tørre og kjedelige fagkonferanser. Vi gir deg det beste av det beste rent faglig, men i et lekent og innovativt miljø.

VÅR MISJON og VISJON

Ved å legge til rette for en effektiv og inspirerende møteplass for de som har et brennende engasjement for bærekraft, fremtiden og smarte teknologiske løsninger skal Evolve Arena være den ledende kraften og en katalysator for morgendagens byutvikling.

AKTUELL

Vi skal være fremtidsrettet og være oppdatert på hva som trender innen byutvikling og teknologi. Vi skal være synlige og modige og går ikke av veien for å sette dagsordenen.

LEKEN

Vi skal være faglig sterke og seriøse, men med glimt i øyet og lave skuldre. Vi skal ha det gøy på jobb, være rause og ærlige

INNOVATIV

Vi skal være nyskapende, fremoverlente og skape en kultur som har fokus på muligheter.

ANNERLEDES

Vi skal tørre å utfordre eksisterende rammer, og skille oss fra den typiske fagkonferansen. Gjennom kreativitet og nysgjerrighet, skal vi utforske nye måter å gjøre ting på.

MØT TEAMET

FREDERIK HORN
Prosjektleder
+47 992 37 849
KATHRINE BARLI
Kommunikasjonsansvarlig
+ 47 900 62 295
TROND ANDERSEN
Salg
+47 907 61 674
JOYCE ANDERSEN
Salg
+ 47 918 13 340
HENRIETTE HOLMEN
Prosjektleder
(i permisjon)

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra Evolve Arena
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena