Evolve Arena - smarter life in human cities

Norges Varemesse ønsker deg velkommen til Evolve Arena 12. mai 2020 – konferansen om morgendagens by

Byen er i sin funksjon og opprinnelse knyttet til handel. I dag bor 8 av 10 nordmenn i tettsteder eller byer. Byene vokser og stadig flere mennesker og varer skal inn og ut av byen hver dag. Samtidig går det mot at sentrum tømmes for biler og parkeringsplasser. Veier som tidligere var tiltenkt biler og transport, endres til gågater, fellesrom og sykkelstier.

Vi kjører biler som kan kjøre av seg selv og jobber i bygg som produserer mer energi enn de bruker. Vi forflytter oss med elektriske sparkesykler og dyrker tomater på taket av nye bygårder.

Men hvordan ser byen ut i fremtiden? Hvordan kan byen bli enda bedre og tryggere? 

Dette er noen av spørsmålene som skal belyses på Evolve Arena 12. mai, og for å lykkes med en helhetlig byutvikling må vi samarbeide på tvers av bransjer.  

Møt noen av verdens fremste foredragsholdere innen teknologi, urbanisme, arkitektur, forbrukeradferd og bærekraft. Møt dagens og morgendagens næringslivsledere. Møt politikere, samfunnsdebattanter og byplanleggere. Alle med et brennende engasjement for byen, fremtiden og smarte teknologiske løsninger. 

For en by uten mennesker, er ikke en by.

Gjennom et forrykende åpningsshow, foredrag fra eksperter på sitt felt, engasjerende paneldebatter, pitching stage, og en innovativ mingle- og opplevelsesarena gir vi deg informasjon, inspirasjon og motivasjon til å faktisk gjøre en endring.

Glem tørre og kjedelige fagkonferanser. Vi gir deg det beste av det beste rent faglig, men i et lekent og innovativt miljø.

BLI INSPIRERT TIL Å UTVIKLE FREMTIDENS BYER

MØT TEAMET

FREDERIK
HORN
Prosjektleder Evolve Arena +47 992 37 849
KATHRINE
BARLI
Kommunikasjonsansvarlig + 47 900 62 295
CECILIE
SVABØ
Rådgiver + 47 906 12 669
ESPEN GANDRUDBAKKEN
Salgsrådgiver - Macsimum
+47 975 97 107
HENRIETTE
HOLMEN
Prosjektleder
(i permisjon)
Evolve Arena 2020 - i samarbeid med

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter fra Evolve Arena
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet