BLI MED PÅ Å
UTVIKLE FREMTIDENS BYER
22.APRIL 2020, NORGES VAREMESSE, LILLESTRØM
Program

Grunnet Covid-19 har Evolve Arena 2020 blitt utsatt til 22.april 2021.

Vi har i lang tid jobbet med å få på plass et veldig spennende program for Evolve Arena 2020, med svært dyktige foredragsholdere fra inn- og utland. Vi ønsker å beholde mye av det planlagte programmet, inklusive foredragsholdere, for arrangementet i 2021. Samtidig er det viktig for oss å være aktuelle i det samfunnet vi lever i, så noen endringer vil forekomme.

Et mer detaljert program vil bli annonsert. Følg med for regelmessige oppdateringer på bekreftede  foredragsholdere og partnere. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

TRE VEIER TIL INNSIKT

Den Mobile byen

Alle snakker om det! Smart mobilitet, smartere infrastruktur og bærekraft. Nye mobilitetsløsninger samt en ny delingsøkonomi vokser frem.

Den Sirkulære byen

Dagens lineære bruk-og-kast modell er et stort ressursproblem, og er i ferd med å nå sin grense. Dette krever nytenkning rundt alt vi produserer og bygger.

Den Menneskelige byen

Å skape et bærekraftig og smart samfunn krever mye mer enn tekniske løsninger. Vi må skape humane og sunne miljøer der mennesker kan trives.

Skift legger CEO-forum
til Evolve Arena

Skift er et næringslivsdrevet klimainitiativ med formål om å være en pådriver for at Norge når sine klimamål innen 2030. 

På Evolve Arena 2020 vil Skift organisere et forum hvor de samler toppledelsen fra de mest klimaambisiøse selskapene i Norge.

Nytt initiativ for fremtidens ledere i BAE-næringen

«Sammen2020»

Når: 14.00 – 17.00

Målgruppe: 200 unge ansatte i  BAE-næringen.

Dette vil være et spennende arrangement i regi av de som skal styre byggebransjen i fremtiden. På scenen inviteres de beste  fra bransjen til å motivere og inspirere. Sammen skal de gjøre bærekraft til en viktig prioritering i utviklingen av hele bransjen.

Se videoene nedenfor for å høre mer om arrangementet:

– http://www.bygg.no/article/1420886
– http://www.bygg.no/article/1422115

Foto: Arve Brekkhus Bygg.no
Abonner på vårt nyhetsbrev
Hold deg oppdatert på siste nytt fra Evolve Arena
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet