Utsatt_1920x1080px

Norges Varemesse utsetter Evolve Arena til 22.april 2021

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Etter nøye avveining har Norges Varemesse besluttet å utsette Evolve Arena på grunn av det pågående Coronaviruset, Covid-19. Evolve Arena, som etter planen skulle avholdes 12. mai, er utsatt til 22.april 2021.

Vi har i lang tid jobbet med å få på plass et veldig spennende program for årets Evolve Arena, med svært dyktige foredragsholdere fra inn- og utland. Den siste tidens utbredelse av koronaviruset påvirker imidlertid også vår konferansen. Vi tar derfor et aktivt grep for å redusere smittefaren, og setter helse og trygghet for foredragsholdere, ansatte og samarbeidspartnere foran Evolve Arena. Vi forsøker så langt det er mulig å beholde programmet slik det er i dag også på den nye datoen. Uansett vil vi sørge for at konferansen har et godt, aktuelt og interessant program. Uansett vil vi sørge for at konferansen har et godt, aktuelt og interessant program.
.

Mennesker og helse først

Da coronaviruset brøt ut i Norge opprettet Norges Varemesse en beredskapsgruppe som monitorerer situasjonen. Denne gruppen har hatt, og er, i tett og god dialog med FHI og kommunelegen i Lillestrøm. Gruppen møtes daglig og beslutter tiltak ut i fra råd fra myndighetene.

Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Våre arrangementer på Lillestrøm samler årlig 500.000 deltagere på messer og konferanser. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør Norges Varemesse

Evolve Arena samlet over 1300 personer da konferansen ble arrangert i 2018, og estimatene for 2020 var på samme nivå. Derfor setter Norges Varemesse mennesker og helse først og flytter konferansen til 2021. I gjennomsnitt har Norges Varemesse 50 arrangementer i året så det er ikke enkelt å finne en ny dato. Vi mener våren gir en fin ramme rundt arrangementet. Man har kommet godt i gang med året, det er lysere tider og flere og flere benytter seg av byens tilbud. 
.

Stor interesse

Vi opplever stor interesse for tematikken til Evolve Arena, og mener konferansen og dens innhold er viktig. Podcasten som ble sluppet på Nettavisen nylig, fikk 7000 avspillinger på et døgn. Coronaviruset gjør konferansen paradoksalt nok kanskje enda viktigere. Kan man gjennom byutvikling sikre seg bedre mot slike pandemier? Finnes det smartteknologi som kan avdekke smitte tidligere?
.

Foredragsholderne er viktige 

Beslutningen om å flytte arrangementet får konsekvenser for partnere, foredragsholdere, leverandører og andre som bidrar til å gjøre konferansen vellykket.

Vi er i en ekstrem situasjon, det er force majeur. Likevel ønsker vi, så godt det lar seg gjøre, å gjennomføre konferansen med det samme innholdet og de samme partnerne som vi har kontraktsfestet for den opprinnelige datoen 12. mai i år.  Det betyr at alle partnerne er velkommen som partnere og at foredragsholderne fortsatt er ønsket på scenen, sier prosjektleder for konferansen Frederik Horn i Norges Varemesse. 
.

Alle blir kontaktet

Hele teamet på Evolve Arena tar nå kontakt med alle involverte parter, for å avklare om den enkelte ønsker å bli med videre samt gjøre eventuelle tilpasninger av eksisterende avtaler.
.

Billetter fortsatt gyldige

Alle solgte billetter vil være gyldige på ny dato. Det er derfor ikke nødvendig å foreta seg noe. Eventuelle spørsmål kan likevel rettes til: support@venyou.no
.

Vi beklager så mye til alle dere som har gledet dere til konferansen 12.mai, og sier tusen takk for interessen. Vi ser likevel frem til å ønske deg velkommen 22.04.2021.

Hilsen alle oss i Evolve Arena.

Lillestrøm, 16/3-2021

LES MER

«Cex and the city»

Feminisme, Alderisme, Tekno Futurisme. Sissel T. Engblom forteller hva vi skal tenke på når vi planlegger fremtidens byer – morsomt, innsiktsfullt og med glitrende eksempler vi kjenner oss meget godt igjen i.

Les mer »

Vi kan ikke “bare bli kvitt biler”!

Er du en av de som vil vite mer om hva Intelligent Traffic Systems (ITS) betyr? På Evolve Arena 21. – 22. april vil Mario Schlechter fra Siemens Mobility gi en lettfattet innføring og avsløre siste nytt på fronten!

Les mer »

Møt sjefen for norsk avfallsbransje

Visste du at resirkulering av papir startet i Norge allerede på 1600-tallet? Som tidligere administrerende direktør i Avfall Norge gjennom 7 år, fins ikke den stein Nancy Strand ikke er villig til å løfte for å finne smartere, morsommere, mer effektive, engasjerende og innovative avfallsløsninger. På Evolve Arena tar hun publikum med på en foredragstripp spekket med kloke ord og eksempler på samspillet mellom menneske, miljø og teknologi i sirkulære byer.

Les mer »

Bli kjent med Telias 5G-satsing

Når Telia ruller ut 5G i Norge, er Lillestrøm er den første byen som får ta i bruk den nye og grensesprengende 5G-teknologien. Selskapet har valgt å inngå partnerskap med Evolve Arena, og ser på arrangementet som en gylden anledning til å treffe andre virksomheter som jobber mot et felles mål – nemlig bedre liv i smartere byer.

Les mer »

Drøm det umulige – skap fremtidens byer

Jo større drømmer du har, desto større resultat! Det er hva Ed Gillespie formidler når han snakker om «Sammen for et smartere samfunn» på Evolve Arena på Norges Varemesse i Lillestrøm 21 – 22. april. Gillespie bruker humor for å avvæpne og engasjere folk, og utfordrer oss til å tenke helt nytt om fremtidens byer.

Les mer »

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på Evolve Arena!
Søk om Startupbillett til Evolve Arena
Vår innovasjonsansvarlig vil ta kontakt med deg så fort hun har mulighet

Inspirasjon og nyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Evolve Arena